Subscrie la feed RSS.

luni, 18 februarie 2008

Eleanor veritabil spre vanzare

Probabil că toţi cei care vă daţi, din greşeală :) , pe blogul meu aţi văzut "Gone in 60 seconds". Cei care nu l-aţi văzut, puneţi mâna şi căutaţi!

Aşadar, presupunem că ai văzut filmul. Dincolo de toate Ferrari-urile şi merţanele din film, o maşină iese clar în evidenţă: un Ford Mustang Fastback, model 67. Este modelul cunoscut drept Eleanor, cel cu care Nicholas Cage (în film Randall Raines) avea o relaţie atât de specială încât îi vorbea cu apelativul "baby". Singura chestie mai mişto decât Eleanor, în tot filmul ăsta, e probabil Angelina Jolie. Dar, despre ea puteţi citi pe alte bloguri.

eleanor07


Blogul ăsta vrea doar să vă spună că: Halicki Films, producătorul filmului, a acordat licenţa de producere şi drepturile intelectuale asupra modelului Eleanor către compania Classic Recreations din Florida, Statele Unite, conform autoblog. Modelul Eleanor va fi disponibil în două variante de motorizare, ambele ascunse sub acelaşi kit unic al caroseriei: 535 CP la 139.900 dolari şi 770 CP pentru 189.900 dolari.

Bun... Am bifat încă o căsuţă de pe lista de "most buy", în caz că voi câştiga a loto. Sau din adsense de pe blogul ăsta (ROFL).

Niciun comentariu: